Bedrukte T-shirts

  T-shirts bedrukken


  Met ruim 73 jaar ervaring leveren wij custom made T-shirts, premiums & gifts!

  Deze categorie is leeg.


  T-shirts met bedrukking

  Wilt u T-shirts laten bedrukken, om eenheid uit te stralen onder uw medewerkers of deze wellicht uit te delen tijdens een aankomend evenement? Bestel de shirts van uitstekende kwaliteit, uiteraard beschikbaar in een groot aantal verschillende vormen, kleuren en materialen.
   

  V-neck tot lange mouw

  Bent u op zoek naar een v-neck T-shirt, of wellicht een T-shirt met extra lange mouw? U vindt bij Vanslobbe een uitgebreid aanbod aan verschillende shirts, ook met een contrasterende tweede kleur. Blader door het assortiment en ga op die manier op zoek naar de T-shirts die u het best aan weten te spreken. Uiteraard hebben de T-shirts voor zowel dames, heren als de kinderen, beschikbaar in een aantal verschillende maten die ook u goed zullen passen.


  Hoogstaande kwaliteit T-shirts

  De T-shirts zijn altijd gemaakt van een uitstekende kwaliteit. Kiest u voor 100% katoen, of wellicht voor een combinatie met een ander materiaal? U kunt er bij ons altijd vanuit gaan dat de shirts een lange levensduur kennen en ook de print er vakkundig voor u op wordt aangebracht. U profiteert daardoor van T-shirts die optimaal aan uw verwachtingen voldoen, nog los van het feit dat u een exemplaar uit kunt zoeken dat volledig bij uw wensen past.c

  T-shirts bedrukken

  Als leverancier en fabrikant zijn veel t-shirts uit voorraad leverbaar in verschillende kleuren. Alle t-shirt bedrukken wij in eigen beheer. Het is ook mogelijk bedrukte t-shirts te bestellen maar dan volledig custom made, in eigen PMS kleur, kleur en formaat.

  Bedrukte T-shirts bestellen

  Doordat er zeer veel verschillende merken leverbaar zijn voor promotionele t-shirts hebben wij een onderscheid gemaakt in verschillende kwaliteit zoals: goedkope t-shirts bedrukken, Middenklasse T-shirts met opdruk en hogekwaliteits t-shirts bedrukte met LOGO. Hierdoor is dolhof naar het zoeken van een geschikt t-shirt iets gemakkelijker te maken.

  RSS Feed