Bedrukte Caps

  Caps bedrukken


  Met ruim 73 jaar ervaring leveren wij custom made Caps , premiums & gifts!

  Deze categorie is leeg.

  Caps bedrukken online


  Online caps bedrukken. Wij bieden het grootste assortiment van uiteenlopende caps. Veel caps zijn uit voorraad leverbaar, maar als fabrikant maken wij ook goedkope caps met LOGO volledig custom made. Je bepaalt zelf de piping, kleur en overige accessoires.


  Bedrukte caps 


  Veel bedrukte caps worden voorzien van een transfer bedrukking of een borduring. Middels een transfer bedrukking kunnen wij caps tot full color bedrukken. Een transfer is een soort plastisol dat op het front van de cap geperst wordt.


  Fabrikant Caps en Petjes


  Als fabrikant maken wij veelal mooie caps CUSTOM MADE en borduren wij op meerder posities. Snelle levertijden.
  Ook goedkope petjes kunnen volledig custom made.
  Spoed levering caps, geen probleem. Zie onze real time voorraad caps en petjes. 

  Caps Bedrukken

  Groot assortiment bedrukte caps met LOGO. Caps zijn leverbaar in verschillende kleuren, soorten en materialen. Wij leveren een groot assortiment caps uit voorraad, ruim 218 verschillende caps.

   

  Caps met LOGO

  Naast de standaard voorraad leveren wij bedrukte of geborduurde caps volledig custom made, in EIGEN PMS kleur. Kortom deze uistekende kwaliteit kunt u volledig zelf samenstellen.

   

  Petten bedrukken - Goedkope Caps

  Naast de kwalitatieve relatiegeschenken caps leveren en bedrukken wij ook goedkope caps. Deze worden voornamelijk bedrukt op het front. Ook deze petten maken wij, indien mogelijk, in een eigen kleur. Op zoek naar een leuke relatiegeschenken cap? Wij bieden het grooste assortiment aan caps en petje, RUIM 300 verschilledne caps. Alle caps en petjes bedrukken of borduren wij met uw LOGO of tekst.

  Caps bestellen: alle caps in onze webshop zijn uit voorraad leverbaar. Indien uw kleur en uitvoering er niet bij zit, laat het ons weten.

  Als fabrikant is het bij ons ook mogelijk een CUSTOM MADE CAPS te maken.

  Caps Bedrukken

  RSS Feed