Bedrukte Bodywarmer

  Bodywarmer bedrukken


  Met ruim 73 jaar ervaring leveren wij custom made Bodywarmer, premiums & gifts!

  Deze categorie is leeg.

  Bodywarmer kopen, bestellen en/of bedrukken?


  Voeg snel een bodywarmer toe aan je winkelmandje, stuur het LOGO en laat ons vrijblijvend een voorstel mailen!

  Bodywarmer bedrukken

  Binnen het promotionele textiel zijn bodywarmers bedrukt met LOGO of tekst onmisbaar. De bodywarmers met bedrukking geven een representatieve uitstraling.
  Bodywarmers zijn leverbaar in veel verschillende kleuren en veelal uit voorraad leverbaar. 

  Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van bodywarmers. Of het nu gaat om bedrijfskleding, sportkleding of gewone vrijetijdskleding, wij kunnen alle mogelijke bodywarmers voor u bedrukken.

  Werknemers die veel in de buitenlucht aan het werk zijn, of regelmatig voor u op stap moeten, zijn zeer gebaat bij een comfortabele bodywarmer. En zo'n bodywarmer biedt volop ruimte voor een fraaie opdruk. Wat te denken van uw bedrijfsnaam, uw logo en/of een pakkende tekst. Met een leuke bodywarmer opdruk onderscheidt u zich van de massa en dat zal niemand ontgaan.
   


  Bedrukte bodywarmer

  Uiteraard biedt een bodywarmer volop ruimte voor een mooie opdruk. De naam van de club of het team springen op een bodywarmer meteen in het oog en ook voor sponsors kan een opdruk heel interessant zijn.

  Wij bedrukken bodywarmers zowel in kleur als in zwart/wit en u kunt zelf bepalen of u de opdruk aanlevert of dat u ons iets laat ontwerpen. Uiteraard drukken we zowel afbeeldingen als tekst.  Bodywarmer als vrijetijdskleding.

  Behalve voor grote oplages kunt u bij ons ook terecht voor kleine oplages, en dat maakt dat u Van Slobbe ook kunt inschakelen wanneer u maar één of twee bodywarmers wilt bedrukken.
  Een leuke bedrukking ter ere van een feestje, een jubileum of een afscheid vormt vaak een blijvende herinnering en dat maakt een bodywarmer met opdruk al snel tot een leuk en persoonlijk cadeau. En het is natuurlijk een aardig gezicht als u uw vrienden, familie of kennissen ziet rondlopen in uw zelfontworpen bodywarmers. Bent u benieuwd wat een jas opdruk voor u kan betekenen? Bekijk dan de voorbeelden op deze site en laat u inspireren. Met een paar klikken zet u ons aan het werk en voor u het weet hebt u uw bestelling in huis.

  RSS Feed