Bedrukte Keycap

  Keycap bedrukken


  Met ruim 73 jaar ervaring leveren wij custom made Keycap, premiums & gifts!

  Deze categorie is leeg.


  KeyLight

  Sleutelhanger met een lampje, altijd handig!

  Een sleutelhanger met lampje blijft altijde de aandacht trekken. Nu hebben wij ook de keycap lightm, dit is een hoesje voor uw sleutel met daarin een led lampje verwerkt. De hoesjes zijn in allerlei vormen verkrijgbaar en is een ideale premium voor evenementen, beurzen en bovenal door zijn gewicht van 10 gram en de prijs ideaal voor uw direct mailingen. Het is een premium welke volledig in eigen vorm en kleur gemaakt kan worden. De keycap light is zeer goed inzetbaar als premiums, ondersteunend middel bij actiemarketing met als doel de omzet en klantenbinding te vergroten of activiteiten te promoten.
  De Keycap Light is een hoesje voor uw sleutel met daarin een led lampje verwerkt. de hoesjes zijn in allerlei vormen verkrijgbaar en is een ideale premium voor evenementen, beurzen en bovenal door zizjn gewicht van 10 gram en de prijs ideaal voor uw direct mailingen. Het is een premium welke volledig in eigen vorm en kleur gemaakt kan worden. De keycap light is zeer goed inzetbaar als premiums, ondersteunend middel bij actiemarketing met als doel de omzet en klantenbinding te vergroten of activiteiten te promoten. Natuurlijk moet een premium bijdragen aan de naamsbekendheid en zorgen voor een versterking van de bedrijfs- of merkidentiteit maar kan ook dienen om simpelweg een gesprek te openen of een lead te genereren. Dus een premium kan uit verschillende zaken bestaan.

  Een premium is een ondersteunend middel bij actiemarketing met als doel de omzet en klantenbinding te vergroten of activiteiten te promoten. Natuurlijk moet een premium bijdragen aan de naamsbekendheid en zorgen voor een versterking van de bedrijfs- of merkidentiteit maar kan ook dienen om simpelweg een gesprek te openen of een lead te genereren. Dus een premium kan uit verschillende zaken bestaan.

  Naast de herkenningsfunctie van de sleutel leent de Promotional Keycap zich voor een aantal belangrijke doeleinden: reclame, promotie, direct mail actiemarketing enz. De Promotional Keycap is altijd aanwezig en continue een zichtbare opvallendheid aan een sleutelbos. U kunt zich voorstellen welke impact Promotional Keycaps met uw bedrijfsnaam of logo kan hebben. Altijd uw url, telefoonnummer of boodschap in de hand.

  Velen van onze klanten hebben hun preferred reclame cq communicatiebureau waar zij mee samenwerken. Indien u meer wilt weten over andere produkten of diensten waar wij u mee ter zijde kunnen staan, neem dan kontakt met ons of een van onze partners op. Wij verzorgen van A tot Z een volledige custommade campagne indien gewenst.

  RSS Feed