Bedrukte Bierplu - Bier paraplu

  Bierplu - Bier paraplu bedrukken


  Met ruim 73 jaar ervaring leveren wij custom made Bierplu - Bier paraplu, premiums & gifts!

  Deze categorie is leeg.

  BIerplu bedrukken met LOGO of tekst

  Bierparaplu - Bierplu

  De bierplu is een leuke gimmick welke ook zeer functioneel is tijdens concerten en evenementen. De bierplu kan all-over bedrukt worden met uw logo of tekst. Wij maken de bierplu in eigen fabriek waardoor we deze volledig in eigen pms kleur kunnen fabriceren.
   

  Kijk ook eens bij de DRANKENDRAGER.

   

  Fabrikant en leverancier bierplu.

  De Bierplu is de oplossing voor het geven van een rondje bier tijdens drukbezocht evenementen of in volle kroegen.


  De bierplu is een opvouwbaar dienblad in de vorm van een paraplu.

  De bierplu kan 8 volle glazen bier met 1 hand boven het hoofd gedragen worden. En zo door een mensenmassa manoeuvreren zonder op je eigen kleding of die van een ander te morsen. De bierplu is zeer goed te bedrukken. De bierplu is een paraplu met 8 gaten van 6cm doorsnede. Hierin passen 95% van alle plastic (bier)glazen. De partyplu is voorzien van speciale ondersteuningsbandjes voor glazen in alle soorten en maten.

  De paraplu wordt geleverd in een bijpassende hoes met een handige karabijnhaak die je aan je broek kunt gespen. Zowel de paraplu als de hoes zijn in alle kleuren leverbaar en (op ieder segment) te bedrukken met uw logo, afbeelding of tekst. Ook de kleur van het handvat en de plastic uiteinden kunt u zelf bepalen.

  De Bierplu is een paraplu met 8 gaten van 6 cm doorsnede. Hierin passen 95 % van alle plastic (bier)glazen.

  Knoeiproof Bij een beetje morsen blijft de drank keurig op het stevige nylon doek liggen. Gutst alles uit de glazen? Geen probleem. De drank loopt gewoon langs de zijkanten naar beneden en zelf blijf je droog!

  Eigen Stijl De paraplu wordt geleverd in een bijpassende hoes met een handige karabijnhaak die je aan je broek kunt gespen. Zowel de paraplu als de hoes zijn in alle kleuren leverbaar en (op ieder segment) te bedrukken met uw eigen logo, afbeelding of tekst. Ook de kleur van het handvat en de plastic uiteinden kunt u zelf bepalen. Kies dus uw eigen kleurencombinatie. Afgestemd op uw huisstijl, het evenement of de laatste modekleuren.

  Bierplu groot succes op evenementen:

  Bierplu Bierplu
  Kijk ook op: http://www.betuwsspektakel.nl

  Nieuw op het Betuws Spektakel, de Bierplu! Dit jaar heeft het Betuws Spektakel een nieuwe super gave gadget; Ook deze plu leid het vocht naar de juiste plaatsen want de mini plu heeft ruimte voor maar liefst 8 bekers, en kan dus uitstekend dienst doen als herbruikbaar bierblad. Door de haak aan het hoesje van de plu kan deze, als hij even niet gebruikt wordt, aan de broek worden bevestigd. Uiteraard is de plu voorzien van het Betuws Spektakel logo! De plu is voor twee munten verkrijgbaar bij de muntenbalie. De bierplu's worden in eigen beheer geproduceerd. Alle bierplu's worden zorgvuldig en handmatig in elkaar gezet.

  RSS Feed