Bedrukte Sleutelhangers - PREMIUMS

  Sleutelhangers - PREMIUMS bedrukken


  Met ruim 73 jaar ervaring leveren wij custom made Sleutelhangers - PREMIUMS, premiums & gifts!


  Relatiegeschenk: sleutelhanger of pen

  Voor jarenlange ervaring en een uitgebreid assortiment relatiegeschenken kijkt u verder op onze website. Ons assortiment varieert van moderne relatiegeschenken zoals USB- producten tot het meer traditionele relatiegeschenk zoals een sleutelhanger, pen of aansteker.

  Veel van onze relatiegeschenken kunnen wij aanpassen aan uw huisstijl en bijvoorbeeld voorzien van uw bedrijfslogo. Zowel moderne USB-sticks als traditionele mokken zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk. Sleutelhanger, snoep, rookwaren of een heel persoonlijk relatiegeschenk, u treft het allemaal op onze website!

  Relatiegeschenk sleutelhanger met logo

  Met een eenvoudig relatiegeschenk zoals een sleutelhanger, paraplu of t-shirt kunt u een relatie bedanken voor de prettige samenwerking, de naamsbekendheid van uw bedrijf verhogen of de betrokkenheid van medewerkers bij het bedrijf vergroten.

  Door een relatief klein relatiegeschenk zoals een sleutelhanger of boodschappentas te voorzien van een logo creëert u veel ‘exposure’. Zeker bij gebruiksvoorwerpen wordt de ontvanger veel met uw naam of logo geconfronteerd.

  Relatiegeschenken en uw bedrijf

  Om een eenduidig beeld van uw organisatie uit te dragen is het belangrijk dat uw relatiegeschenken op uw bedrijf zijn afgestemd. Ook een relatief eenvoudig relatiegeschenk zoals een sleutelhanger draagt bij aan het beeld dat uw relaties van uw onderneming hebben.

  RSS Feed