Bedrukte Paraplu

  Paraplu bedrukken


  Met ruim 73 jaar ervaring leveren wij custom made Paraplu, premiums & gifts!

  Bedrukte paraplu


  Een paraplu bedrukken is een zeer gewild relatiegeschenk. Bedrukte paraplu bestel je bij de specialist, waarom?

  1. Heel veel goedkope paraplu’s.
  2. Snelle levertijd van enkele werkdagen (afhankelijk van model).
  3. Grootste assortiment
  4. Gratis digitale drukproef.

  Stuur uw logo naar onze paraplu specialisten en wij maken gratis een mailproef ter goedkeuring.

  Paraplu bedrukken


  Bedrukte paraplu's kopen? Paraplu's bedrukken en online bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Wij bieden een ruime keuze uit golfparaplu's, stormparaplu's, vouwparaplu's en exclusieve paraplu's. Praktisch alle paraplu's in ons paraplu relatiegeschenken assortiment kunnen worden bedrukt. Een bedrukking op een paraplu kan vaak op meerdere plaatsen en posities worden aangebracht. Bestel direct online of vraag een offerte aan.
   

  Paraplu Bedrukken Goedkoop


  Het bedrukken van een paraplu uit voorraad is arbeidsintensief waardoor dit niet altijd goedkoop is i.c.m. de paraplu. De paraplu moet met eerst uitklappen en kan deze daarna per segment gaan bedrukken. Als fabrikant bedrukken wij paraplu's ook veelal af fabriek. Dit heeft als voordeel dat een ruim drukformaat kunnen aanbieden en het bedrukken per segment is een stuk goedkoper.
   

  Paraplu Bestellen


  Een Paraplu kun je online bestellen. Zo goed als alle paraplu's binnen onze webshop zijn uit voorraad leverbaar. Het bestellen van paraplu's gaat eenvoudig. Binnen enkele minuten is het bestelformulier ingevuld en wij doen de rest.
   

  Relatiegeschenken Paraplu


  Paraplu's worden veelal ingezet als een relatiegeschenk. Dit komt doordat een paraplu goed te bedrukken en high exposure oplevert. Daarbij komt dan een paraplu voor eke doelgroep blij is met het krijgen van een paraplu.


  Paraplu met LOGO


  Zoals hierboven aangegeven is het een ideaal relatiegeschenk. Indien een mail voorbeeld wilt ontvangen hoe uw LOGO op de paraplu staat, dan ontvangen wij graag uw LOGO in een opgemaakt eps illustrator bestand en maken wij vrijblijvend een mailproef.

  RSS Feed