Bedrukte Fietslampjes

  Fietslampjes bedrukken


  Met ruim 73 jaar ervaring leveren wij custom made Fietslampjes, premiums & gifts!

  Deze categorie is leeg.


  Fietsverlichting: Fietslampjeszijn verplicht

  een ware hype als promotieartikel. De fietslampjes zijn voor groot en klein en functioneel. Bijna iedereen heeft wel een fiets waardoor zij ook te maken hebben met fietslampjes. Een fietslampje met uw bedrukking geeft hierdoor dus veel exposure.

  Fietslampjes bedrukken

  Bedrukken van fietslampjes hebben een groot bereik. De fietslampjes worden in eigen pms kleur gemaakt waarna bedrukt met uw logo of tekst.

  Fietslampjes bestellen

  Fietslampjes bestellen. Als leverancier leveren wij fietslampje in eigen pms kleur. Alle fietslampjes kunnen bedrukt worden met uw logo of tekst. Fietslampjes worden standaard verpakt in een pollybag, maar u kunt deze ook een papieren kaartje plaaten waardoor u veel ruimte heeft op het kaartje. Formaat 8 x 8 cm.

  Wat zijn de regels voor fietsverlichting en reflectie op een fiets?

  Als fietser moet u in het donker en bij slecht zicht een voorlicht en achterlicht aan hebben of losse lampjes gebruiken. Er moeten altijd reflectoren zitten op de achterkant van de fiets, op de trappers en op de wielen (velgen) of banden.

  De regels voor vaste fietsverlichting:

  wit of geel licht voor, rood licht achter; de lampen moeten recht vooruit en recht achteruit schijnen; de lampen mogen niet knipperen.

  Een fiets met 2 voorwielen moet aan de voorkant 2 witte of gele lampen hebben.

  Regels voor losse lampjes op een fiets

  De regels voor losse lampjes:

  wit of geel licht voor, rood licht achter; de losse lampjes mogen alleen op het bovenlichaam. Dus niet op uw hoofd, armen of benen; u mag losse lampjes bevestigen aan uw kleding of op uw tas; losse lampjes moeten goed zichtbaar zijn. Er mag dus niets voor of overheen hangen; losse lampjes moeten recht vooruit en recht achteruit schijnen, ze mogen niet knipperen en niet te veel bewegen.

  Regels voor reflectie op een fiets

  Een fiets op 2 wielen moet de volgende reflectie hebben: een rode reflector (niet driehoekig) op de achterkant van de fiets; gele reflectoren op de trappers; witte of gele reflectoren op de wielen (velgen) of banden.

  Een fiets met meer dan 2 wielen, die breder is dan 0,75 meter en 1 voorwiel heeft, moet ook zijn voorzien van een naar voren gerichte witte reflector.

  Boetes voor rijden zonder fietsverlichting en reflectie

  U kunt een boete krijgen als: u in het donker, bij schemer of overdag bij slecht zicht fietst zonder het voorlicht en achterlicht aan te hebben; u fietst zonder reflectoren op de achterkant van uw fiets, op de trappers en op de wielen of banden; het fietslicht een afwijkende kleur heeft, knippert of als u het op een verkeerde plek is bevestigd.

  De boetes voor verkeersovertredingen vindt u in de Boetebase van het Openbaar Ministerie (OM).

  Richtingaanwijzers op een fiets

  Een fiets mag zijn voorzien van 2 ambergele richtingaanwijzers op de voorkant en 2 aan de achterkant van de fiets.

  Voertuigeisen fiets

  De wettelijke eisen waaraan een fiets moet voldoen, vindt u terug in de Regeling voertuigen, artikel 5.9.3 tot en met 5.9.71. U hoeft uw fiets niet te laten keuren of controleren. U riskeert wel een boete als uw fiets niet voldoet aan de eisen, zoals goedwerkende remmen en fietsverlichting.

  Los fietslampje op jas mogelijk geoorloofd.
  DEN HAAG - De populaire losse fietslampjes op jassen en tassen worden mogelijk toegestaan. Het ministerie van Verkeer en Waterstaat beraadt zich naar eigen zeggen met politie en Openbaar Ministerie daarop.
  Volgens de wet mag fietsverlichting d.m.v. een fietslampje afneembaar zijn. Maar als zulke fietslampjes in het donker worden gebruikt, dan moeten ze vastzitten aan de fiets. De reden is dat de verlichting op de juiste hoogte moet zitten zodat autobestuurders de fietsers goed kunnen zien.
  Verlichting, welke o.a. gebruikt worden fietslampje, die aan kleding en dergelijke hangt, geldt op dit moment dus niet als fietsverlichting, aldus een woordvoerster van het ministerie dinsdag. ''De politie voert echter een gedoogbeleid voor zulke fietslampjes.''
  Formeel wordt nu bekeken of andere vormen van verlichting ook niet moeten worden toegestaan. Volgens het departement wordt het hierdoor wellicht toegestaan om moderne verlichting, zoals afneembare LED-verlichting, als fietslampje, te dragen. Knipperend fietslamp valt meer op, maar niet als iedereen ze gebruikt

  Fietslampje

  Fietslampje

  Fietslampjes ofwel BikeLights zijn een ware hype. Gemakkelijk in gebruik en toch altijd een fietslamje bij de hand. De losse fietslampjes, met een LED-lampje, bevestig je eenvoudig met een elastiekje aan het stuur en je kan het net zo makkelijk weer meenemen.
  De fietslamp werkt op batterijen, kan zowel continu branden als knipperen en is ook als sleutelhanger te gebruiken. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en te bedrukken met uw logo of boodschap.

  Fietslampjes

  RSS Feed