Bedrukte Fietsbellen

  Fietsbellen bedrukken


  Met ruim 73 jaar ervaring leveren wij custom made Fietsbellen, premiums & gifts!

  Deze categorie is leeg.


  Fietsbellen

   

  Fietsbellen zijn promotieartikelen wanneer het gaat om op te vallen. Fietsbellen kunnen gebruikt worden voor een ludieke actie, staking (als herrie maker) en voor 'kids marketing'.
   

  Fietsbellen bedrukken

   

  Fietsbellen bedrukken met uw logo of tekst. Zoals u hieronder kunt zien zijn fietsbellen bedrukt met uw logo of tekst populair. De fietsbellen kunnen rondom bedrukt worden. De fietsbellen zelf worden in eigen pms kleur gefabriceerd.
   

  Fietsbellen bestellen

   

  Fietsbellen bestellen gaan eenvoudig. Het assortiment aan fietsbellen bestaat uit een drie verschillende artikelen, te weten: fietsbel met kompas, fietsbel met een vaste klem en fietsbel met een klittenbandsluiting. Nadat u uw keuze heeft gemaakt ontvangen wij graag uw logo in een opgemaakt eps illustrator bestand waarna een mailproef ter goedkeuring sturen van de fietsbellen. Na. circa 2-3 weken worden de bedrukte fietsbellen geleverd.

  Bedrukte fietsbellen bestellen? Als fabrikant weet je gewoon meer...

  Een bedrukte fietsbel is zeer geschikt als promotieartikel. De fietsbel kan door middel van een clip of klittenband bevestigd worden op het stuur. De fietsbel heeft naast de "fancy" uitstraling ook de een duidelijk en helder geluid. Bedrijven geven bedrukte fietsbellen vaak weg als reclameartikel. Als campagne materiaal worden fietsbellen ook veel gebruikt i.v.m. fiets zadelhoesjes.

  Nieuw :: Fietsbel met een eigen tune/ geluidsfragment :: , klik hier voor de demo Promo Sound Bell

  Fietsbellen bedrukken: als fabrikant weet je gewoon meer!

  Ruim 72 jaar ervaring in de productie van fietsbellen. Wij hebben een groot assortiment fietsbellen en op onze site kunt de meest verkochte fietsbellen zien. Heeft u interesse in een ander model fietsbel dat is dit uiteraard ook mogelijk. Wij produceren alle fietsbellen af fabriek waardoor wij u de mogelijkheid bieden de fietsbel geheel in eigen pms kleur te maken en uiteraard bedrukt met uw logo of tekst..

  Logo bel

  Fietsbellen met uw logo zijn HOT! In de reclame wereld zijn fietsbellen zeer populair omdat het premium wordt ingezet voor verschillende acties. Zo worden de bedrukte fietsbellen ingezet als "herrie maker" maaar ook voor landelijke fietsacties. De logo bel wordt bedrukt door middel van een doming sticker welke zeer mooi tot full colour offset druk bedrukt kan worden.

  Logo bel bedrukte fietsbellen

  Goedkoop fietslampjes

  Bent u echter op zoek naar goedkope fietslampjes? Ook deze maken wij geheel in eigen pms kleur. Net als de fietsbellen produceren wij de bedrukte goedkope fietslampjes in af fabriek en kan de behuizing geheel custom made. Uiteraard worden alle fietslampjes bedrukt met uw logo of tekst. Voor de verpakking heeft u verschillende mogelijkheden: u kunt de fietslampjes verpakken per stuk of per set in een blisterverpakking of enkel in een pollybag.
  U zult zien dan de fietslampjes razend populair zijn indien u deze inzet voor uw promotieacties.

  Fiets zadelhoesjes blijven HOT

  Tijdens introductie van de fiets zadelhoesjes maken wij ook de zadelhoesjes af fabriek in een eigen pms kleur. Als fabrikant van de promotionele fiets zadelhoesjes bieden wij u de snelste levertijden tegen de beste prijzen. Voor meer informatie omtrent onze fietszadelhoesjes wil ik graag doorverwijzen naar onze site:

  Fietsbellen logo

  Fietsbel LogoBell Fietsbel Eneco Fietsbel zilver Logobel Fietsbel oranje Gele Fietsbel Fietsbel met klittenband Blauwe Fietsbel Fietsbellen Bestellen Fietsbellen met clip Fietsbellen met clip

  RSS Feed