Bedrukte Speelkaarten

  Speelkaarten bedrukken


  Met ruim 73 jaar ervaring leveren wij custom made Speelkaarten , premiums & gifts!

  Deze categorie is leeg.


  Speelkaarten Bedrukken

  Speelkaarten bedrukken met LOGO of tekst zijn zeer geschik als relatiegeschenk. Als fabrikant en leverancier van speelkaarten leveren wij speelkaarten custom made vanaf 250 stuks. De speelkaarten kunnen wij all-over bedrukken zowel op het doosje als op de speelkaart.

  Speelkaarten Goedkoop en Snel leveren

  Naast de custom made speelkaarten leveren wij ook speelkaarten uit voorraad. Let op speelkaarten uit voorraad kunnen niet all-over bedrukt worden zoals de custom made speelkaarten, maar alleen op de zijkant van het doosje.

  Speelkaarten worden gebruikt bij kaartspelen, in kansspelen en door goochelaars. Een complete set speelkaarten wordt ook kaartspel of eenvoudig spel kaarten, genoemd, zij het met meervoud kaartspellen.

  In de gangbare vorm bestaat een kaartspel uit 52 'gewone' kaarten, die onderverdeeld worden in vier soorten, kleuren genoemd, van elk 13 kaarten:

  13 schoppen
  13 harten
  13 klaveren
  13 ruiten

  De schoppen en de klaveren zijn zwart en de harten en de ruiten zijn rood, maar het zijn niet deze fysieke kleuren, maar de soorten die met kleur aangeduid worden. (Er bestaan ook kaartspellen waarbij elke soort een eigen kleur heeft.) Elke soort kent

  een 2 tot en met een 10,
  een boer (of "zot"),
  een vrouw (of "dame"), een aas.
  Daarnaast bevat een spel soms twee of drie jokers.

  RSS Feed