Bedrukte Kerst 2014

  Kerst 2014 bedrukken


  Met ruim 73 jaar ervaring leveren wij custom made Kerst 2014, premiums & gifts!

  Kerstpakketten Rotterdam Leverancier

  Kerstpakketten bestellen, online of zelf samenstellen?
  Als leverancier en fabrikant van veel non food artikelen wij zijn de Rotterdamse leverancier voor Kerstpakketten.

  Nieuwsgierig? Wij komen graag bij u langs om ons kerst assortiment te laten zien.

  Kerstpakketten bestellen - 'het Kerstpakket in beeld'

   

  Waar oorspronkelijk het kerstpakket uit etenswaren bestond, is een mooi non-food cadeau tegenwoordig een welkome aanvulling in het pakket. Vanaf begin deze eeuw doen meer-en-meer kookstijlen hun intrede in het kerstpakket.

  Het begon met grillen, stomen, magnetron en fondue. De gourmet en tajine zijn populair geworden en tegenwoordig biedt een sushi pakket een avondje gezelligheid. De cup- en popcakes zijn bij de jeugd niet meer weg te denken.

  Ook in 2014 nemen wij weer onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Net als voorheen zal de voedselbank aandacht krijgen. De bekende ‘KiKa’ beer (kinderen kankervrij) is uiteraard in één van de pakketten opgenomen. Duurzame en Bio producten vindt u zoals u gewend bent in verschillende kerstpakketten.

  Gaat uw keuze dit jaar naar een maatwerk kerstpakket, bel ons! Wij maken al vanaf 60 stuks een interessant op maat gemaakt voorstel voor u. Hierbij hebben wij de keuze uit meer dan 6000 producten. Wij wensen u veel kijk- en leesplezier en uiteindelijk de juiste keuze.

  Ruim 73 jaar uw Kerstpakketten leverancier - ROTTERDAM
   

  4,5 miljoen keer blijk van waardering

  Eind december worden 4,5 miljoen werknemers blij gemaakt met een kerstpakket. Dat verwacht het Voorlichtingsbureau Kerstpakketten. De omzet van de sector wordt geraamd op 200 miljoen euro. Hiermee stabiliseert de totaalmarkt zich op het niveau van vorig jaar.

  De gemiddelde waarde van het kerstpakket bedraagt 42 euro. 75% van het aantal kerstpakketten bestaat uit een traditioneel pakket. 25% van de kerstpakketten is een zogenaamd "eigen keuze pakket". Het kerstpakket is en blijft favoriet bij Nederlanders. Uit een peiling op www.infokerstpakket.nl, de website van het Voorlichtingsbureau Kerstpakketten, geeft 92% van de respondenten aan dat het kerstpakket van werkgevers aan werknemers een goede traditie is die zeker in stand gehouden moet worden.

  Oer-Hollandse thema's zijn populair. Bovendien wordt het kerstpakket dit jaar meer dan ooit bevloed door maatschappelijke ontwikkelingen. Een bruikbare inhoud staat centraal. Duurzaamheid gaat een steeds grotere rol spelen. Net als pakketten waarmee een goed doel wordt ondersteund. Dit sluit aan bij de traditionele kerstgedachte. De goed gevulde doos of mand wordt meer dan ooit gevuld met luxueuze etenswaren, precies zoals het kerstpakket destijds is bedoeld.
   

  Kerstpakketten bestellen


  Het kerstpakket is een waardevol onderdeel van de Nederlandse werkcultuur. Dat ook de overheid het maatschappelijke belang onderkent, blijkt uit de fiscale regeling voor kerstpakketten. Het kerstpakket in natura voor werknemers is tot een waarde van 70 euro vrijgesteld van loonbelasting en premies.

  RSS Feed