Bedrukte Liniaal

  Liniaal bedrukken


  Met ruim 73 jaar ervaring leveren wij custom made Liniaal, premiums & gifts!

  Deze categorie is leeg.


  Bedrukte liniaal bestellen

  Wij bieden een zeer ruimt assortiment aan bedrukte linialen. Van een luxe liniaal met gravering tot een goedkope bedrukte liniaal met opdruk.

   

  Liniaal bedrukken

  Een liniaal bedrukken doen wij volledig in eigen beheer. Groot aantal Linialen zijn uit voorraad leverbaar, maar het is ook mogelijk de liniaal volledig custom made te maken in een eigen pms kleur.

   

  Geodriehoeken bedrukken

  Ook geodriehoeken bedrukt met uw logo zijn een leuk, relatiegeschenk. Kunststof meetlatten / linialen van 15 of 30 cm. Verkrijgbaar in 32 standaard verschillende kleuren & transparant. De schaalaanduiding (cm. of inch) kan naar keuze in zwart, wit, zilver of goud. All over bedrukking mogelijk in 1 tot 4 kleuren. Ook recyclage meetlatten mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

   

  Liniaal of Lineaal bedrukken?

  Als je op het internet kijkt blijkt er veel onduidelijkheid te zijn over de schrijfwijze van de liniaal of lineaal. Dus met een i of met een e? Lineaal lijkt de beste, denk aan lineair. (lineair hebben we overgenomen uit het Frans en betekent lijnvormig, uit lijnen bestaand. Vanuit het Latijns en Frans lijkt de e in lineaal dus een logische en juiste keuze, maar logisch of niet, toch is liniaal de correcte spelling. (netals het Nederlandse woord linie en in het werkwoord liniëren)

  RSS Feed