Bedrukte Zakmes

  Zakmes bedrukken


  Met ruim 73 jaar ervaring leveren wij custom made Zakmes , premiums & gifts!


  Zakemessen Bedrukken

  Nederlands groostste assortiment zakmessen welke allemaal bedrukt kunnen worden met uw LOGO of tekst. Ons ruime assortiment zakmesen bevat ruim 75 verschillende soorten zakmessen.

  Relatiegeschenken zakmesen bestellen

  Luxe relatiegeschenken zakmessen zijn uiterste populair. Naast de luxe Victorinox zakmessen leveren wij ook zakmessen icm een zaklamp en schwarzwolf zakmes bedrukken e.d.. In het luxe segment zijn de relatiegeschenken zakmessen al leverbaar vanaf tien stuks en worden deze veelal gegraveerd.

  Goedekope zakmessen reclameartikelen

  Uiteraard biedt ons gamma ook goedekope zakmessen welke veel gebruikt worden als reclameartikel. Deze zakmessen zijn veelal leverbaar vanaf één euro voor zakmessen bedrukt met een LOGO of tekst.

  Een zakmes als relatiegeschenk. Zakmessen zijn goed te bedrukken. Een bedrukte zakmes is een relatief klein, inklapbaar mes, meestal in de orde van grootte van 8 tot 13 cm. Ze zijn klein genoeg om in een zak te kunnen worden gedragen, vandaar de naam. De zakmessen zijn zeer veelzijdige hulpmiddelen, en kunnen gebruikt worden voor het openen van een envelop, het snijden van een voorwerp, tot het schillen van een appel.

  Een populaire uitvoering van het zakmes is het Zwitsers zakmes, dat voorzien is van extra functies, zoals een kurkentrekker, schroevendraaier, blik- en flesopener, priem, vijl of zaag. Enkele modellen hebben zelfs een ingebouwde USB-stick, hoogtemeter of een klokje.

  Sommige zakmessen zijn voorzien van een vergrendeling om het risico van dichtklappen tijdens het snijden te vermijden.

  De multitool is een nog uitgebreider opvouwbaar stuk gereedschap, waarbij de combinatietang de hoofdvorm bepaalt.

  RSS Feed