Bedrukte PowerBank noodoplader

  PowerBank noodoplader bedrukken


  Met ruim 73 jaar ervaring leveren wij custom made PowerBank noodoplader , premiums & gifts!

  Deze categorie is leeg.

  Wat is een PowerBank?

  Dit is de nieuwste trend waar onze industrie naar op zoek is. Eigenlijk is er een nieuwe USB hype ontstaan, Powerbanks! De markt voor mobiele apparaten is booming. Een leven zónder is bijna onmogelijk. Onze huidige samenleving is gebaseerd op online informatie. We downloaden apps voor allerlei doeleinden, hoewel we met één probleem te maken hebben. Energie! Al deze apps vragen meer en meer stroom.

  Een powerbank is het premium van 2014!
  Deze handige noodoplader is verkrijgbaar in verschillende modellen.
  Let op de mAh, hoe meer hoe beter! Een powerbank van minder dan 1000 mAh is lastig om een iPad of andere tablet mee op te laden. Ook heeft meer mAh het voordeel dat het opladen sneller gaat.


  Powerbank Bestellen


  Powerbank snel bestellen, binnen een week geleverd met LOGO bedrukt of dmv een laser gravering. Powerbanks zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  Powerbank Relatiegeschenk bedrukkken


  Powerbank luxe geschenkverpakking


  Om de powerbank weg te geven als een luxe relatiegeschenk is het mogelijk om het geschenkdoosje volledig custom made en all-over te bedrukken. Zie onderstaande afbeelding.

  Geschenkdoosje Powerbank  Powerbank iPhone


  De Powerbank is zeer geschikt voor de iPhone en andere smartphones. De iPhone wordt razend snel opgeladen met de Powerbank, altijd handig onderweg. 

  PowerBank Relatiegeschenk


  Het Relatiegeschenk van 2014: de PowerBank.is een super handige Noodoplader en bruikbaar voor iedereen met een mobiele telefoon.
   

  PowerBank bedrukken


  Een PowerBank bedrukken wij met uw LOGO of tekst. doordat deze geschikt voor een grote doelgroep is deze PowerBank noodoplader een super relatiegeschenk.

  Om de hele dag online te zijn hebben we meer stroom nodig dan meestal door onze verschillende telefoons , tablets en elektronische apparaten kan worden geleverd.
  Dus de nieuwe manier om uw klant te bereiken en te helpen is door een extra energiebron te bieden: de gepersonaliseerde Powerbank!
   

  Powerbank met luidspreker met 3-in-1 functie

  Deze unieke Powerbank is voorzien van een luidspreker, telefoonstandaard en uiteraard te gebruiken als Powerbank Noodoplader.

  Powerbank met Luidspeker   

  RSS Feed