Bedrukte Vlaggenlijnen

  Vlaggenlijnen bedrukken


  Met ruim 73 jaar ervaring leveren wij custom made Vlaggenlijnen, premiums & gifts!

  Deze categorie is leeg.

  Papieren Vlaggenlijnen Bedrukken


  Als fabrikant maken vlaggenlijnen volledig custom made. Wij bedrukken de vlaggenlijnen all-over. Lengte van het koord kun je zelf bepalen. De standaard maat is vaak 5 meter.

  bedrukte vlaggenlijnenvlaggenlijnen bedrukken
   


  Vlaggenlijnen bedrukken


  een bedrukte vlaggenlijnen geeft bij elke evenement een gezellige sfeer, maar vooral uw logo of tekst zal goed zichtbaar. De bedrukking van het papieren vlaggetje is bepalend voor de uitstraling. Veelal worden de vlaggenlijnen gemaakt in de vorm van een wimpel of rechthoek, maar het is ook mogelijk een custom made eigen vorm vlaggenlijn te maken.
   

  Relatiegeschenken vlaggenlijnen


  Tijdens een campagne of promotie zijn bedrukte vlaggenlijnen een onmisbaar relatiegeschenk deze relatiegeschenken vlaggenlijnen vrolijken de boel flink op!
   

  Zwaaivlaggetjes bedrukken


  Naast de veel besproken papieren vlaggenlijnen is het ook een leuk idee om zwaaivlaggetjes te bedrukken met logo of tekst. Deze zwaaivlaggetjes zijn gemakkelijk ui te delen een kinderen en geeft een vrolijk gezicht in de winkelstraat.

  Vlaggenlijn drukken


  het drukken van vlaggenlijnen is al mogelijk vanaf 50 stuks. Vlaggenlijnen drukken wij normaliter in circa 2 weken na goedkeuring mailproef. Een snellere levertijd is op aanvraag mogelijk.
   

  Vlaggenlijnen bestellen


  op zoek naar vlaggenlijnen? Snel bestellen vlaggenlijnen gaat gemakkelijk en online. Stuur uw aanvraag met artwork/ logo en ontvang binnen 24 uur een mailproef ter goedkeuring. De bestelde vlaggenlijnen heeft binnen twee tot drie weken in huis.

  RSS Feed