Bedrukte Pins

  Pins bedrukken


  Met ruim 73 jaar ervaring leveren wij custom made Pins , premiums & gifts!

  Deze categorie is leeg.


  U bent op zoek naar bedrukte pins?

  Wij bieden een ruim assortiment aan metalen pins voorzen van een epoxy laag / logo top., maar u kunt ook kiezen voor pin welke wordt gestanst met uw logo en desgewenst wordt ingekleurd. Er zijn verschillende soorten sluitingen leverbaar. Zoek u een pin welke niet wordt getoond, stuur een aanvraag naar aanvraag@vanslobbe.nl of bel 010 4118990.

  Pins en speldjes

  Pins & Speldjes

  Pins en Badges met uw logo bedrukt of ingelakt. Van Slobbe Premiums, ons bedrijf is volledig gericht op het bieden van een breed en geïntegreerd aanbod van diensten in het ontwerp, de productie en distributie van revers spelden, enamel badges, stropdas clips, manchetknopen, knipperende pins, button badges Wij zijn gespecialiseerd in de industrie aangepaste metalen pinnen voor meer dan 72 jaar. Zo'n lange ervaring geeft ons de expertise om te voldoen aan uw eisen met technologische prestatie en een totaal engagement voor kwaliteit. Uw eigen ontwerpen zijn van harte welkom. Wij kunnen uw ideeën of bepaalde producten voor u, hetzij exclusieve of niet-exclusieve basis.

  Pins en Badges met uw logo bedrukt of ingelakt. Van Slobbe Premiums, ons bedrijf is volledig gericht op het bieden van een breed en geïntegreerd aanbod van diensten in het ontwerp, de productie en distributie van revers spelden, enamel badges, stropdas clips, manchetknopen, knipperende pins, button badges (Tin, kunststof), trolleybus munten, naam platen, memo houders, toets-ketens, medailles, magneten, fles openers, en nog veel meer. Wij zijn gespecialiseerd in de industrie aangepaste metalen pinnen voor meer dan 72 jaar. Zo'n lange ervaring geeft ons de expertise om te voldoen aan uw eisen met technologische prestatie en een totaal engagement voor kwaliteit. Uw eigen ontwerpen zijn van harte welkom. Wij kunnen uw ideeën of bepaalde producten voor u, hetzij exclusieve of niet-exclusieve basis. De productie verwerkt van onze revers spelden bevat traditionele en innovatieve methoden.

  - Geëtste messing zachte glazuur met of zonder epoxy afgestempeld koper / ijzer afgestempeld zachte glazuur met of zonder epoxy
  - stempel koper harde glazuur afgestempeld koper warm gestookte cloisonne
  - Zeefdruk / offset drukwerk op messing / staal / aluminium
  - Zink legering injectie zachte glazuur
  - Zink legering injectie harde glazuur
  - Pewter spin gieten
  - Sterling zilver 925 / Goud 999

  RSS Feed